Email : irdeena4u@yahoo.com.my
Tel : 016-7017134

Sila klik http://erithunlimited.blogspot.com untuk ke halaman utama.

January 18, 2010

Kete Hijau

16 Januari ~Sabtu

Aku pi sek sbb ada majlis motivasi kepimpinan pelajar, kol 9 perut da keroncong. Aku layan sarapan pagi dengan tenang dan rilek. Roti kosong dua keping aku cancel sebab tengok nasi lemak letak sambal kerang lagi sedap. Nasi lemak sambal kerang merupakan menu tunggal saparan aku pagi tu. Bermula dengan 4 orang teman semaja aku layan makan dengan penuh feeling sampai ahli meja jadi 6 orang. Cuaca 'redup hujan tidak turun' memang betul2 ngam dengan jiwa aku time tu. Aku bilas teh o kosong dengan perlahan-lahan.

Tiba-tiba aku teringat kete ijau kat garage sekolah....

*****

"tu sapa punya keta?" bukan sorang.. bukan dua orang..bukan tiga orang yang bertanya..
kesimpulannya kete ijau tu ramai peminat..

*****

Sebelum kete ijau tu keluar pagar aku pegang camera..aku takkan hampakan peminat peminat kete ijau ni..

wajah gembira peminat2 kereta ijau

GPK HEM, En Said tuan punya kete memang retro..selain kete ijau rim iswara ni..dia ada voskswagen kuning dan datsun kebun..

*********

Sekarang aku tengah simpan duit nak beli side mirror kete ni...rare tu!

3 comments:

Insan Marhaen said...

kereta hijau kena letak bendera hijau la...

Darleena Yusof said...

nice car,antic n classic...he3~~

erithunlimited said...

insan Marhaen
hijau putih ke?? hehe

mis darleena
kecil, ranggi, power..he3

Related Posts with Thumbnails